El Concert de Nadal d'Ampans d'enguany el protagonitzarà Paula Valls, una jove de Manlleu, de només 17 anys, que ha debutat al mercat discogràfic amb «Black and White», i que és la veu revelació de La Marató de TV3, protagonitzant la cançó de l´espot publicitari que emet aquests dies la televisió de Catalunya. La cantant es perfila com una veu revelació de la música negra i alguns ja l´han titllada com la Norah Jones catalana.

Paula Valls i el seu quartet de músics compartiran escenari amb la Bandarra Street Orkestra, una formació de més 20 músics professionals i amateurs originaris del Camp de Tarragona, amb una gran força escènica, liderats per Pau Bandarra, que actuaran junt a la formació de veus bagenques White Heaven.

El Concert de Nadal d´Ampans ja s´ha fet un espai a la programació del Kursaal Manresa, i promet un any més, qualitat, intensitat i emoció dalt de l´escenari, on el cor de veus de l´escola Jeroni de Moragas d'Ampans, posaran el toc sensible i tendre, amb un gran esforç al darrere i un equip de voluntaris que junt amb els mestres de l´escola d'Ampans, dirigeixen el cor.

Les entrades del concert de Nadal d´Ampans, que compta amb el suport d´Obra Social "la Caixa" i la col·laboració de l´Ajuntament de Manresa, van destinades al programa de beques per famílies amb pocs recursos. L´any passat, 342 famílies es van beneficiar d´aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari. En total, durant l´any 2015 Ampans va destinar gairebé 90.000 euros a beques.

Les entrades ja estan a la venda al Kursaal, a taquilles, per telèfon o via internet, a través del següent enllaç.