Del 26 de novembre al 15 de gener s'instal·larà a la plaça Sant Domènec de Manresa una pista de patinatge sobre gel que donarà el tret de sortida a la campanya de dinamització del comerç «Nadalant a Manresa».

Cent vuitanta comerços i vuit pàrquings s'han adherit fins ara a la campanya i regalaran tiquets-descompte per poder patinar a la pista de gel. La gent que compri als comerços adherits a la campanya seran obsequiats amb tiquets per poder patinar a la pista de gel per 3,5 euros la mitja hora, una quantitat que és la meitat de la tarifa habitual.

El tiquet, degudament segellat pel personal de la pista de gel permetrà a l'usuari gaudir d'una hora d'aparcament gratis en qualsevol dels pàrquings adherits (La Farola, Catalònia, Històric, Reforma, Quatre Cantons, Puigmercadal, SAM i Europa).

A més, els usuaris que omplin el tiquet amb les seves dades personals i el dipositin a una bústia que s'instal·larà a la pista de gel podran entrar en unsorteig d'un abonament per veure l'ICL Manresa, 10 entrades per a espectacles al KUrsaal i 20 entrades per al cinema Bages Centre als Trullols.

El sorteig es farà el dissabte 14 de gener a les 7 de la tarda a la mateixa pista de gel.

El regidor de Comerç, Jaume Arnau, ha presentat la iniciativa acompanyat de representants de les associacions comercials de la ciutat i del gerent de N-ICE Events, Oriol Bonjoch, l'empresa explotadora de la pista de gel.

A banda de la pista de gel, la campanya inclou també la Fira de Sant Andreu (4 de desembre), i la Fira de Santa Llúcia a la plaça Major (17 i 18 de desembre). S´ha d´esmentar també que com cada any el Carter Reial serà a la plaça Major. Enguany rebrà els infants del 28 de desembre al 4 de gener.