El nou format de la fira de nuvis de la Catalunya Central, que enguany adoptava el nom de Wedding Experience, ha deixat bon sabor de boca entre expositors i visitants. Prop de 1.600 persones procedents del Bages i comarques veïnes van passar durant tot el cap de setmana per una mostra que va reunir tots els serveis necessaris per a l'organització d'un casament. Des de la moda nupcial fins al càtering, passant per la música, la fotografia o la decoració floral va esdevenir un fidel reflex de les darreres tendències.

Entre les activitats que van tenir més bona acollida destaquen la passarel·la de moda nupcial, l'escenificació d'un casament per part d'un grup d'actors, les demostracions de balls, les actuacions musicals i l'espectacle piromusical. Un dels plats forts va ser el sopar de degustació elaborat pels restaurants Mas de la Sala, Mirador de Montserrat i To+, del qual van gaudir unes 180 persones.

Els visitants van poder participar en sortejos d'una nit a la suite de Casa Periques, que va guanyar Joan Campderrós Alsina, i un àpat al restaurant Tradició del grup To+ a Palà de Torroella, que es va endur Meritxell Serrano Ortiz. L'empresa Duesesses, de Sandra Sòria, va guanyar el concurs de parament de taules.