L´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, juntament amb els regidors de Barris, Joan Calmet, i de Qualitat Urbana i Serveis, Jordi Serracanta, es van reunir dilluns al matí amb la junta de l´AV Mion-Puigberenguer. En la reunió, el govern municipal va manifestar la voluntat de començar les obres per arranjar el camí de la Gravera, una reivindicació històrica del barri, el 2017. La voluntat de l´Ajuntament és treballar en el projecte executiu i iniciar els treballs a final del primer semestre de l´any.

El camí de la Gravera és un dels principals punts d´accés al barri de Mion-Puigberenguer i des de fa anys té problemes de seguretat, principalment per als vianants. Històricament, els veïns del barri reclamen que es millori el vial. El govern municipal ha manifestat en la reunió de diluns la voluntat de dur a terme el projecte de reforma l´any vinent. El govern està treballant en el projecte, i els treballs podrien començar abans de finalitzar el primer semestre.

A la trobada de dilluns al matí hi va assistir l´alcalde, Valentí Junyent, i els regidors Joan Calmet i Jordi Serracanta. Per part de l´associació de veïns, hi va participar el seu president, Joan José Porcel, i altres membres de la junta. En la reunió, l´Ajuntament va manifestar que la millora del vial és una prioritat i que serà un dels principals projectes d´inversió del govern municipal l´any vinent. L´operació està pendent encara de la negociació amb veïns, ja que el projecte preveu una afectació mínima de terrenys de la seva propietat.

El projecte inicial per al camí de la Gravera preveu una vorera formigó raspatllat, de metre i mig d´amplada, a la banda dreta del vial (en sentit ascendent), i una calçada de sis metres, amb dos carrils de circulació. A la banda esquerra, on actualment hi ha pilones, hi haurà una balisa de protecció.