L´auditori de l'Ateneu les Bases serà escenari avui dimarts, 29 de novembre, a partir de les 8 del vespre, del plenari del Consell de Ciutat, el màxim òrgan de participació, obert a tota la ciutadania, amb les funcions d'informació, estudi, debat i assessorament per a la determinació de les grans línies de la política municipal que incideixen en el desenvolupament estratègic, econòmic, social, cultural i sostenible de la ciutat.

Durant la sessió, l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, presentarà el Pla de Govern 2016-2019, per a l'elaboració del qual s'ha dut a terme un procés de paticipació ciutadana.

Seguidament, la tinent d'alcalde Mireia Estefanell explicarà la nova edició del procés de pressupostos participatius per a l'any 2017, que ja ha obert el termini de presentació de propostes. Posteriorment hi haurà un torn obert de paraules, i l'alcalde Valentí Junyent clourà l'acte.

El Consell de Ciutat de Manresa és un òrgan que està format pels membres dels Consells de Districte, un representant de cada un del Consell Sectorial així com dels diferents agents socials: empresaris, comerciants, col·legis professionals, representants d'altres administracions públiques, partits polítics amb representació a l'Ajuntament i sindicats.