La pluja ha obligat a posposar la concentració convocada aquest dimecres al vespre per la Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC) del Bages en reacció a la detenció de l'activista Berni Sorinas en el marc d'una concentració reivindicativa. La marxa, que s'havia de fer aquest vespre, s'ha posposat a demà dijous, a les 20h.

La manifestació de la plataforma antidesnonaments sortirà de la plaça Major, en contra, tal i com ha informat "de la pobresa energètica, l'assassinat de Reus i la repressió contra les solidàries de Manresa".

Recordem que aquest dimarts, la concentració convocada també per la PAHC contra els talls de subministraments energètics i en memòria de l'àvia de Reus que va morir a causa d'un incendi va acabar amb la detenció durant dues hores de l'activista Berni Sorinas. Desenes de persones procedents de diferents punts del Bages es van manifestar a les portes de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Manresa per reclamar la posada en llibertat de Sorinas. A 1/4 de 10 del vespre, els Mossos van deixar en llibertat l'activista amb l'obligació de comparèixer davant el jutge. Els agents l'acusen d'atemptat a l'autoritat per haver intentat prendre la porra a un dels agents. La PAHC va desmentir categòricament l'acció dels Mossos.