El grup municipal de la CUP a Manresa ha emès aquest dimecres al vespre un comunicat en el que carrega contra l'actuació dels agents de la Policia Local de la capital del Bages durant l'acte de la PAHC que va acabar, aquest dimarts, amb la detenció de l'activista Berni Sorinas.

Precisament, el cos policial ha demanat aquest dimecres a la tarda la dimissió de dos regidors del grup cupaire a Manresa acusant-los d'insultar i faltar el respecte a agents del cos.

En el text, la formació condemna el paper dels agents locals, als que acusa de tenir una actitud 'inadmissible' i ser 'els únics que van treure les porres' durant el desplegament conjunt amb els Mossos d'Esquadra. Per aquest motiu, la CUP afirma que demanaran explicacions a la regidora de Seguretat Ciutadana Olga Sánchez 'sobre els motius, l'actuació i el trasllat de l'activista detingut per part de la Policia Local'. alhora que acusa el cos de 'dedicar-se a reprimir persones i col·lectius que defensen els drets socials de les classes populars'.