El principal sindicat de la Policia Local de Manresa (SPPM-CAT) ha demanat la dimissió de dos regidors de la CUP a l'Ajuntament de Manresa, Jordi garcés i Gemma Tomàs, a qui acusa d'insults i amenaces a agents d'aquest cos. Els fets haurien passat dimarts al vespre durant la protesta que hi va haver contra la pobresa energètica durant la qual es va detenir el dirigent de la PAHC bages, Berni Sorinas.

A través d'un comunicat, el sindicat explica que quan van arribar al lloc de la protesta van ser rebuts amb "insults, amenaces, empentes" i van ser escridassats. també pels dos regidors esmentats. Afirmen que no és la primera vegada que reben insults i mostres de falta de respecte per part dels regidors de la CUP a l'Ajuntament de Manresa, i afirmen que estudiaran emprendre accions legals.

De moment, però, demanen que els partits amb representació a l'Ajuntament reprovin als regidors Garcés i Tomàs, i també demanen la seva dimissió entenent que "si no defensen la feina dels treballadors de l'Ajuntament que ells volen representar, no són dignes de representar la ciutadania de Manresa". Denuncien que es fan valer de la seva posició de regidors "per ser tractats de forma diferent a la resta de ciutadans".

Finalment sol·liciten a l'equip de govern que es posicioni i defensi els treballadors municipals.