Creu Roja a Manresa, amb la col·laboració de l’empresa Higher Woods, inicia en el marc de la campanya d’hivern una recollida de mantes, abrics, jaquetes i mitjons gruixuts per ser distribuïts entre les persones que més ho necessitin.

L'entitat recorda que, com cada any, "ens trobem amb la necessitat d’haver de demanar mantes per ajudar a combatre el fred que moltes persones pateixen a casa nostra. Actualment són moltes les famílies que no poden fer front a la duresa de l’hivern ja que no tenen accés a mitjans que els permetin escalfar la seva llar, en cas de tenir-la. La pobresa a la nostra comarca, no només afecta cada cop a més persones, sinó que en molts casos és ja una pobresa crònica que fa que cada cop els sigui més complicat sortir-ne".

Creu Roja demana ajuda per fer un bon recapte de mantes, que aniran destinades principalment a les persones sense llar: persones que en aquests moments estan dormint al carrer, en barraques, en edificis abandonats... Una altre part de les mantes recollides aniran a famílies que no poden assumir el cost de les factures d’energia i per tant, no tenen manera d’escalfar casa seva. En aquest cas es prioritzen, sobretot, les famílies amb infants i/o persones grans.

Com col·laborar-hi?

Les persones que tinguin un abric o una manta de sobres es poden acostar durant aquest mes de desembre a un dels diferents punts de recollida que podrà trobar a Manresa i Sant Joan de Vilatorrada. S'accepten abrics i mantes de qualsevol tipus que estiguin en bon estat.

Els punts de recollida i els horaris

Manresa Creu Roja: carrer del Joc de la Pilota, 6, 2n (Manresa). Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. De dilluns a dijous, de 15 a 18 h.

Espai Rubiralta: Muralla Sant Domènec , 14 (Manresa). Horari: de dimarts a dissabte, de 16 a 18 h.

Twins Manresa: Passeig Pere III, 22 (Manresa)

Creu Roja.Ajuntament: carrer Major, 91-93 (Sant Joan de Vilatorrada). Horari: dilluns, de 10 a 12 h. Dijous, de 10 a 12.

Parada Higher Woods: dia 17 de desembre.

Bodegues d’Abadal: dia 18 de desembre.