"Colors nous" és el títol de l'exposició d'obres creades per persones del Centre de Disminuïts Físics del Bages. S'inaugurà aquest dissabte al Casal de les Escodines, i es podrà visitar fins el pròxim 30 de desembre de dilluns a divendres de 9 a 2 i de 4 a 9, i els dissabtes de 9 a 2 i de 4 a 8.

Es tracta d'obres que han sorgit d'un taller d'art impartit per Aina Sallés al mateix Centre de Disminuïts Físics. Hi han participat Jaume Abizanda, Anna Carrera, Mercè Díaz, Montse Font, José Antonio Garcia, Miguel Ángel Garnica, Loli Gutiérrez, Judit Lluch, Eli Navarro, Miquel Raquena i Josep Subils.

El títol de l'exposició simbolitza l'obertura que ha generat als participants el fet d'inventar nous colors amb els quals han creat noves imatges i paisatges propis, expandint la confiança cap a un mateix.

També aquest cap de setmana s'estrena al Casal de les Escodines el primer Cinefòrum per a públic familiar, dins de la programació Escopíndoles. La pel·lícula "Neu i els arbres màgics" es projectarà aquest dissabte a les 6 de la tarda.És recomanada per a infants a partir de 4 anys. Són contes animats que tracten temes com l'enginy, l'amistat, el respecte i l'alegria de viure a la natura.Per assistir-hi es poden recollir entrades gratuïtes al mateix Casal.