La celebració de la Fira de Sant Andreu comportarà, avui, de les 10 del matí a les 10 de la nit, que quedin tallats al trànsit de vehicles set carrers, sigui totalment, com en el cas del Guimerà de Crist Rei a la Muralla de Sant Domènec, com parcialment. Ahir ja es va tancar la circulació a la carretera del Pont de Vilomara entre Foneria i Viladordis, que avui torna a estar tallat, també de 10 a 10.

A banda del Guimerà, on la UBIC posa les parades d'artesania -a Sant Domènec hi haurà les de gastronomia-, els talls afectaran els carrers següents: el Passeig sentit centre estarà tallat a l'altura del del Primer de Maig. Sant Josep, a l'altura d'Aragó, excepte per a l'accés al pàrquing del Primer de Maig. Primer de Maig, a l'altura del Carrasco i Formiguera. Camps i Fabrés a l'altura del pas elevat del ferrocarril, i Font del Gat, a l'altura del passatge Ferrocarril.

Hi haurà afectacions a la Línia Festius i a la Mion-La Parada. Pel que fa al transport públic interurbà, avui la parada de la plaça d'Espanya se suprimeix i és substituïda per la de l'estació d'autobusos.