El que abans era un espai de terra sense urbanitzar ha passat a convertir-se en un accés endreçat al parc manresà de Can Font pel carrer Concòrdia.

L´accés quedarà reobert en breu i a hores d´ara ja mostra un canvi radical d´aspecte.

L´obra l´està executant Aigües de Manresa i no només urbanitza l´accés al parc sinó que modifica la seva estructura.

Fins ara, els usuaris del parc passaven per un pendent de terra i grava salvant els solcs profunds que creava l´aigua de pluja sense canalitzar.

Quan es reobri l´accés, els ciutadans trobaran un vial a l´esquerra que serà un pas secundari a les instal·lacions d´Aigües de Manresa dels Dipòsits Nous i que romandrà tancat i segregat de l´accés públic al parc de Can Font mitjançant un mur esglaonat i una tanca metàl·lica.

Cal recordar que l´obra s´ha executat perquè quan es connectin els dos trams del carrer Concòrdia, que en aquests moments queden interromputs per una part de les instal·lacions d´Aigües de Manresa, a la companyia li caldrà reubicar-les.

Per això ha guanyat espai sobre l´accés vell al parc i n´ha creat un de nou més a prop dels blocs de pisos de la promoció d´habitatges que en el seu dia es va deixar fer a canvi de la cessió de l´espai del parc per a ús públic.

L´obra ha millorat l´accessibilitat reduint el pendent del camí que hi havia, s´ha dotat l´accés d´una nova xarxa de recollida i evacuació d´aigües, així com d´un sistema d´enllumenat d´acord amb les condicions d´integració paisatgística. També s´ha volgut aconseguir una correcta integració del trànsit rodat, tot mantenint la prioritat per a vianants del camí. També s´ha actuat per arranjar i contenir la terra dels talussos existents per minimitzar l´acció erosiva de l´aigua.