El director general de la Fundació Universitària del Bages (FUBages), Valentí Martínez, deixa el càrrec de vicerector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), que assumirà la degana de la Facultat de Ciències Socials de la pròpia FUBages, Sílvia Mas.

Segons la fundació universitària, el canvi s'inscriu en la línia de diferenciar el que és l'estructura acadèmica i la de la gestió de la institució universitària. Mas és degana de la Facultat de Ciències Socials i forma part de la FUBages des de l'any 2010. Durant aquests anys ha dirigit l'àrea de Qualitat i Serveis Acadèmics, el Servei d'Idiomes i el Servei d'Intercanvis.

Amb aquesta decisió Martínez trasllada la responsabilitat de la direcció acadèmica del campus Manresa a Mas en un moment d'expansió de la fundació. Segons la institució, això li reclama una dedicació creixent al capdavant de la direcció general.

Martínez ha sigut vicerector durant dos anys i mig. En aquest període de temps les dues escoles universitàries de Manresa s'han transformat en facultats, s'ha creat el doble grau de Podologia i Fisioteràpia, s'ha posat en marxa un MBA compartit amb el campus UVic i s'han adaptat els plans d'estudis de tots els graus universitaris del campus Manresa.

Mas es doctora en Filosofia i Lletres per la Universitat de Birmingham.