Els usuaris del servei de l´autobús entre Manresa i Barcelona s'enfilen per les parets. Dimecres al matí l'autobús que surt de la plaça Valldaura a les 8'05 del mati no ha passat. Els usuaris han pujat al de les 9'15 que no ha anat directe sinó fent parades passant per Olesa de Montserrat.

Aquest dimarts una usuària va denunciar que el bus de les 18.20 en direcció a Manresa va deixar 13 persones a terra a la parada del carrer Còrsega perquè anava ple. Explica que el conductor els hi va afirmar que en 10 minuts en passaria un altre, però van haver d´esperar una hora i la majoria van haver de fer el viatge drets. Va documentar la situació amb fotografies.

El dia abans, el vehicle que havia de sortir a les 9 del matí de l'estació d'autobusos va sortir amb retard. Hi ha passatgers que no poden agafar el bus que esperen a Barcelona per fer la tornada cap a Manresa perquè a les primeres parades ja s'omple.

Aquesta situació s´ha repetit de forma reiterada des que el servei el va assumir, a mitjans de desembre, l´empresa Hispano Igualadina-Monbús. Les queixes han sovintejat quan encara no fa un mes que cobreix la ruta.

Cinc dies després d´assumir la concessió la generalitat va obrir un expedient a l´empresa pels reiterats retards i deficiències.