La segona sessió sobre el Centre Històric tractarà sobre viure amb infants en aquest sector de la ciutat. El debat serà el proper dia 28 de gener, de 10 a 12 del matí al Casal de Joves La Kampana (Plaça Icària, s/n), i comptarà amb la presència de responsables polítics i tècnics de l´Ajuntament de Manresa.

L´objectiu d´aquestes sessions és posar sobre la taula diversos aspectes vinculats amb el Centre Històric i "copsar les queixes de les famílies i dels veïns sobre el barri, però també posar en valor les coses bones de viure-hi", ha explicat el comissariat del Centre Històric, Adam Majó, en la presentació.

Per la seva banda, Mercè Rosich, regidora de Cohesió Social, Gent Gran, Salut, Ensenyament i Universitats, ha volgut recordar que Manresa és ciutat amiga de la infància, i per això és "important veure quines coses són positives i quines es poden millorar" als barris, i més encara al centre històric, on cal que "aquesta zona tingui una mirada sobre la infància", tot recordant que la mainada és el present i sobretot el futur.

L´activitat pretén que les famílies puguin parlar i debatre sobre les propostes actuals relacionades amb el benestar i esbarjo de la canalla i perquè també puguin fer les seves propostes de millora del Centre Històric en relació als infants: espais de joc, lleure, esport, mobilitat i seguretat, escoles, serveis, entitats... L´acte inclourà esmorzar per a tots els assistents, i un servei de cangurs, perquè mentre durin els debats els infants puguin estar entretinguts i vigilats.

L'enllumenat, a la primera sessió que es va fer

La primera sessió es va celebrar el passat mes de novembre, i va tractar sobre l´enllumenat sostenible i de qualitat al barri. En l´acte , que també va ser obert a la ciutadania, hi van participar el regidor de Qualitat Urbana i Serveis, Jordi Serracanta; el cap de secció de Xarxes i Eficiència Energètica de l´Ajuntament de Manresa, Manel Ribera, i Majó.