Un treballador de les mines de Súria de 43 anys va patir ferides de gravetat aquest diumenge després que li impactés un element de la cinta transportadora de mineral.

L'accident va passar a 2/4 de 9 del matí. Arran de l'impacte es va fer ferides de gravetat, amb múltiples fractures a les cames, i per aquest motiu va ser traslladat en helicòpter del SEM fins a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Fonts de l'empresa asseguren que no li va caure a sobre cap material de la cinta. L'estat de salut del treballador evolucionava favorablement.

D'altra banda, un treballador de 63 anys va quedar ferit de gravetat diumenge al matí en caure-li a sobre una porta metàl·lica en una empresa de Tarragona. Segons va informar el Sistema d'Emergències Mèdiques, l'avís de l'incident es va rebre a les 09.48 hores en una fàbrica situada al carrer del Granit, al polígon industrial de Riu Clar.

Per causes que encara es desconeixen, a l'home li va caure la porta metàl·lica i tenia símptomes d'asfíxia, i va ser traslladat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Dues ambulàncies es van desplaçar fins al lloc dels fets.