L'alumna d'hoteleria de l'escola Joviat de Manresa Núria Prat Corominas busca un lloc a la final de la 5a edició del Premi Promeses de l'alta cuina de Le Cordon Bleu a Madrid. Per aconseguir-ho, ha preparat una videorecepta que un jurat professional avaluarà. Els internautes, però, també la poden votar fins a l'1 de març a través de Facebook.

El premi de Le Cordon Bleu és un guardó de referència a Espanya que ofereix als estudiants de cuina d'últim curs l'oportunitat de seguir formant-se com a professionals. Dels 50 joves que han superat la primera selecció, 7 són estudiants catalans, entre els quals Prat, que es formen en centres de les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona.

Els deu millors d'arreu de l'estat s'enfrontaran a la final, que se celebrarà a Le Cordon Bleu Madrid el proper 20 d'abril del 2017. El guanyador aconseguirà una beca per cursar un diploma valorat en més de 23.000 euros

Prat té 22 anys, va néixer a Bagà i actualment resideix a Saldes. Per al concurs ha preparat un conill a l'estil mar i muntanya. Els concursants van tenir temps fins al 31 de gener per presentar una videorecepta que parteix d'un element comú per a tots, el conill.