El col·lectiu «Casa nostra és casa vostra» a favor de les persones refugiades organitza autobusos des de Manresa per assistir a la manifestació que se celebrarà a Barcelona el pròxim 18 de febrer amb el lema «Volem acollir».

Els vehicles sortiran de l'estació d'autobusos a 2/4 de 3 de la tarda. La concentració començarà a les 4 de la tarda a la plaça d'Urquinaona. El preu del viatge d'anada i tornada és de 6 euros. Els tiquets es poden comprar fins al dia 16 a l'Espai Òmnium, al carrer de Sobrerroca de Manresa, de dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre. També es poden adquirir trucant al 93 872 63 21 o a través d'Internet a la pàgina web www.inscriu.me.

Càritas Manresa s'ha afegit a la convocatòria de la manifestació en pro dels refugiats. «L'essència de Càritas és l'acollida i estar al costat dels més febles, sobretot en moments vitals», afirma l'entitat.

«Casa nostra, casa vostra» va organitzar el cap de setmana passat l'acte de presentació de la campanya a Manresa i a Berga. Va recollir més de 1.500 signatures a favor del dret d'acollida. Fins ahir, més de 54.600 persones havien signat el manifest pel dret d'acollida a tot Catalunya.