L'Ajuntament de Manresa i l'Associació Misteriosa Llum han fet una crida perquè totes les persones nascudes un 21 de febrer participin a la trobada «Lluminaires». Per fer-ho s'han de registrar abans del 17 d'aquest mes en un formulari que es pot trobar a la pàgina web manresa.cat de l'Ajuntament. Servirà perquè el consistori es pugui posar en contacte amb tots els interessats.

L'acció «Lluminaires» pretén organitzar una trobada amb persones nascudes el 21 de febrer, l'any és indiferent, coincidint amb la Festa de la Llum. La trobada no surt al programa de les festes perquè no es tracta d'un acte concret sinó que els nascuts aquest dia se'ls convida a ser presents a les activitats institucionals de la festa i a seguir-les des del balcó de làjuntament. També se'ls lliurarà un diploma que els acredita com a «Lluminaires».

Després que les activitats de la Festa de la Llum arranquessin el cap de setmana passat, continuaran avui amb una gimcana organitzada pel col·lectiu Lacenet. S'ha batejat amb el nom de «La Manresada», i es farà de les 10 del matí a la 1 del migdia entre la plaça Porxada i el parc de la Seu.

A la tarda també es podrà veure el documental sobre la recuperació del Kursaal a la platea del teatre. Per a dijous s'ha progamat el 9è torneig del joc de Carcassonne de la Llum al Cafè del Taller, al car-rer Sobrerroca.

Divendres a les 11 del matí hi haurà el pregó infantil al saló de plens de l'ajuntament. A les 8 hi haurà l'institucional a càrrec de l'astrofísic manresà Ignasi Ribas.