Dia del seguici

El tradicional seguici d´autoritats tindrà lloc aquest dimarts, Dia de la Llum. A un quart d´11 sortirà des de l´Ajuntament i arribarà a l´església del Carme, on se celebrarà, a dos quarts, una solemne concelebració eucarística presidida pel Pare Abat de Montserrat.

A continuació, la colla castellera Tirallongues carregarà un pilar de quatre a les mateixes escales del Carme. Finalment, el seguici d´autoritats desfarà el camí per retornar fins a la Plaça Major. Allà, s´hi faran activitats diverses: una tronada, una ballada de cavallets, nans, gegants... i també sardanes.

Al matí, però, també s´hi podran fer altres activitats, com les visites al carrer del Balç, fins les 2 de la tarda, a un preu de tres euros i gratuïtament pels menors de 8 anys.

Finalment, a les 7 de la tarda se celebrarà un concert a l´església del Carme emmarcat en el 18è Memorial Maria Comas, a càrrec de la Coral Font del Fil i l´Agrupació Coral de Talamanca. A la mateixa hora començarà l'emissió del programa "Islàndia" de RAC1, amb Albert Om, en directe des de l'auditori Plana de l'Om (entrada lliure).