El secretari d'Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Lluís Salvadó, explicarà a Manresa el desplegament de la hisenda catalana aquest dimarts a 2/4 de 8 de la tarda en un acte obert al públic a la sala d'actes de la FUB2 (antic edifici del CTM, entrada per la plaça Bages) organitzat per ERC.

Salvadó farà una exposició sobre el disseny i desplegament de la nova agència tributària catalana, que és una de les estructures clau per a la creació d'un nou país. Els assistents també tindran l'oportunitat de plantejar preguntes i dubtes al convidat.

L'acte s'emmarca dins la campanya 'La República que farem', un procés participatiu d'ERC per explicar les principals línies del nou país que defensa la formació republicana i per recollir propostes i idees dels assistents.

El secretari d´Hisenda de la Generalitat farà la conferència després de mantenir una reunió de treball amb l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, per explicar-li el nou model d´implantació territorial de l´Agència Tributària de Catalunya, basat en una xarxa d´oficines pròpies preparades per prestar els mateixos serveis a tots els ciutadans de Catalunya.

A l´entrevista també hi seran presents el director de l´Agència Tributària de Catalunya, Eduard Vilà, i de la delegada de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà.

El passat mes d´octubre, l´Agència Tributària de Catalunya va iniciar els tràmits per contractar, mitjançant concurs públic, el lloguer de locals a 14 municipis de Catalunya, entre els quals Manresa.

Aquest desplegament territorial forma part de l´estratègia de creixement de l´ATC i respon a la voluntat del Govern de preparar l´administració tributària per a l´assumpció de les plenes competències fiscals.