Fa vuit anys també es van portar a terme unes obres a l'oficina de Correus de Manresa, però, aleshores, no es tractava de transformar-ne el concepte i atenció a la clientela. Els paràmetres de la intervenció es van centrar a adaptar les instal·lacions a les noves normatives d'accessibilitat, seguretat i prevenció de riscos i incorporar a la instal·lació els nous criteris de funcionalitat, qualitat i imatge marcats pels manuals de Correus per a la seva xarxa d'oficines i de carteries.

La primera fase de les obres es va allargar de l'agost del 2008 al maig del 2009 i va consistir en la remodelació del vestíbul. Durant aquest temps, l'atenció a l'usuari es va traslladar temporalment al baixos habilitats en un lateral de l'edifici. Després de l'actuació, el vestíbul va guanyar en lluminositat i modernitat, i va incrementar l'espai disponible el 50%. Les obres van continuar per la unitat de distribució, al semisoterrani de l'edifici. A banda, es va fer una neteja general de les façanes, la reparació de la pedra en algunes zones i la supressió dels símbols preconstitucionals. En concret, de l'àguila franquista de la façana, que des del 1999 ja tapava el logo de Correus i que els operaris van arrencar el 27 de març del 2009. Aquesta àguila està dipositada al Museu Comarcal, després que en fes la petició formal a Correus i l'empresa s'hi avingués.

El pressupost de les obres va superar els 3.000.000 euros, amb una durada d'any i mig. L'edifici de Correus té un total de 3.612 m2.