El doctor Pere Bonet, especialista en Psiquiatria i director de la divisió de Salut Mental de la Fundació Althaia, ha estat nomenat nou president del Clúster de Salut Mental Catalunya.

Es tracta d'una entitat que agrupa iniciatives específiques en Salut Mental amb l'objectiu de promoure el desenvolupament de la investigació, la transferència de coneixement i la creació de sinergies necessàries en aquest àmbit per tal d'oferir el millor suport a les persones que tenen malalties mentals i a les seves famílies. La composició de la nova junta, que es va establir en l'última assembla general, és la següent: Althaia (presidència), Otsuka (vicepresidència), CPB (tresoreria) i Institut Pere Mata (secretaria). Les vocalies recauen en les entitats següents: Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Germanes Hospitalàries, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Lundbeck, Fundació Marianao, IAS Girona, UPC, Hospital de Sant Pau, CITA, Star Lab i Bionexo.

El Clúster Salut Mental Catalunya té més d'una cinquantena d'associats, una xifra que es preveu que s'incrementi durant aquest any 2017.