La colla castellera Tirallongues de Manresa va actuar aquest dissabte al Palau de Gel de la parròquia de Canillo Andorra, en el seu primer desplaçament de la temporada, juntament amb els castellers d'Andorra.

L'actuació va estar tenyida dol després que es conegués la notícia de la mort d'un casteller de la colla de Gavà en un accident mentre retirava una xarxa protectora al local de la colla tarragonina Xiquets del Serrallo. Per aquest motiu, les colles manresana i andorrana van obrir la tarda amb un pilar de quatre en homenatge al casteller desaparegut.

Al llarg de la vetllada, els Tirallongues van completar una actuació amb un tres de sis, un quatre de sis, un quatre de sis amb agulla, i un pilar de cinc de comiat. Per la seva banda, els andorrans van aixecar una torre de sis ,tres de sis amb agulla, un tres de sis i dos pilars de quatre de comiat.

Acabada la cita, els membres de la colla castellera van gaudir de les instal·lacions del Palau de Gel amb un bany a la piscina climatitzada i una patinada sobre gel.