La junta directiva del Montepio de Conductors ha nomenat en la seva darrera reunió Ramon Baraldés nou director de l'entitat amb atribucions en tots els àmbits de gestió, des dels socials als econòmics. El Montepio és el principal referent a la Catalunya Central en temes relacionats amb la seguretat viària i mobilitat. A través de la seva corredoria SegurSoci comercialitza assegurances.

Baraldés, amb 51 anys, ha portat a terme bona part de la seva carrera professional a Futurauto i Berga Automoció, empreses del mateix grup, on va exercir fins el 2015 de director general per un espai de gairebé 12 anys. És una persona que coneix bé les comarques centrals i el sector de l'automoció amb una formació acadèmica que s'ha centrat bàsicament en la direcció d'empreses i el màrqueting.

En els darrers mesos Baraldés ja s'havia incorporat a l'equip de professionals del Montepio com a responsable econòmic. El nou director és una persona que ha estat vinculada al teixit associatiu i econòmic de Manresa, a través de la Cambra de Comerç i del comitè organitzador de la fira multisectorial ExpoBages.

El Montepio, que enguany arribarà als 88 de vida, compta amb més de 12.000 socis, amb dues importants seus, una a Manresa i una altra a Berga, així com delegacions a un bon nombre de poblacions d'aquestes dues comarques.