Un seguiment realitzat per un usuari per a aquest diari durant 22 dies mostra que la meitat dels trajectes que ell va fer entre Manresa i Barcelona van registrar demores iguals o superiors als 15 minuts. De fet, el bus no va arribar cap dia a l'hora i els retards van ser d'un mínim de 4 minuts i un màxim de 26 minuts (vegeu Regió7 del 23 de febrer).

Usuaris confirmen que la situació del bus que surt a les 15 i 10 minuts de la tarda de Ronda Universitat de Barcelona no és una excepció sinó un exemple representatiu de la situació que viuen.

Hi ha malestar perquè els usuaris afirmen que s'han de llevar més aviat o plegar de la feina o d'estudi abans per arribar a la mateixa hora o, fins i tot, més tard.

A banda de l'incompliment d'horaris, hi ha usuaris que quan han volgut agafar el bus a Barcelona per anar cap a Manresa a les dues últimes parades (Maria Cristina i Palau Reial) s'han hagut de quedar a terra perquè el vehicle no tenia prou capacitat.

Per als usuaris això significa que l'empresa no dóna el servei que anuncia, ja que no troben raonable haver d'esperar el següent bus perquè el primer és ple quan el fet es repeteix habitualment.