El rodatge d'un espot publicitari de la marca de cotxes Lexus ocupa, aquest dijous al matí, el carrer de Jaume I, en ple centre de Manresa. Segons ha pogut saber Regió7, la gravació s'està duent a terme a l'interior del teatre Conservatori, on l'equip de treball enregistra imatges de dues noies assegudes a la llotja del teatre i d'una banda formada per quatre músics dalt de l'escenari. Es tracta del rodatge per part de la productora Widescope d'un espot, que explica la història de dues noies que intercanvien mirades amb els components d'un grup de música durant un concert, i amb els quals marxen junts, després de l'actuació, en un cotxe Lexus.

La gravació mobilitza prop d'un centenar de persones, entre el personal tècnic, actors i els músics que apareixen sobre les taules del Conservatori.

Tot i que el rodatge s'està duent a terme a l'interior del teatre, el desplegament tècnic que comporta ha trasbalsat l'activitat al carrer de Jaume I, on s'han instal·lat els diversos camions d'equipament i, fins i tot, una petita parada de càtering.

Cap a Guixers i la Coma i la Pedra

Preguntats per aquest diari, els responsables de la filmació han explicat que un cop acabin la feina a la capital bagenca, cap a 2/4 de 12 del migdia, l'equip es desplaçarà cap al Solsonès per tal de prendre les imatges del cotxe en circulació per la carretera. Segons ha detallat el Servei Català de Trànsit (SCT), el rodatge de l'espot mantindrà tallades, entre les 7 del matí i les 6 de la tarda, les vies LV-4241, entre el quilòmetre 23 i 44, i la C-462, entre el punt quilomètric 14 i 25, carreteres dels termes municipals de Guixers i la Coma i la Pedra.