El Lab 0_6 ha generat un gran interès en el món educatiu pel que té de pioner, no només a l'estat espanyol, sinó també a escala internacional. En aquest sentit, s'ha donat a conèixer entre mestres de Santiago de Xile, a la London Metropolitan University i en jornades sobre ensenyament a Madrid i Saragossa, entre d'altres. Més d'un miler de professionals vinculats al món de l'educació l'han conegut.

L'experiència del Lab 0_6 és vista a l'exterior com a «molt innovadora», no només pels docents, sinó també pels investigadors, explica Montserrat Pedreira, que va presentar l'espai al seminari El pensamiento científico en la formación inicial y permanente de educadores de párvulos: propuestas, requerimientos y desafíos, a Santiago de Xile. «La sensació que tenim», explica Pedreira, «és que el Lab és percebut com un projecte que està fent molt bona feina i que té moltes possibilitats d'internacionalització».

Gabriel Lemkow, professor del grau en Educació Infantil, que va presentar el projecte a l'Early Chilhood Degree Studies Network a la London Metropolitan University, diu que «hi va haver molt interès des de les diverses universitats assistents a la trobada per intentar establir contacte i possibles col·laboracions amb nosaltres». Com a resultat d'aquella experiència, el Lab 0_6 ja ha rebut la visita de representants de la Manchester Metropolitan University i, properament, està previst rebre la d'una professora de la Universitat de Bath (Regne Unit) per incorporar l'experiència del LAB a la seva tesi doctoral.