Les incidències en la línia Manresa-Barcelona de Renfe continuen, aquest dilluns, després que dissabte caigués una catenària a Sant Vicenç de Castellet i aparegués un esvoranc a Viladecavalls. Aquest dilluns, segons informa Renfe, només hi ha un tren per hora i sentit entre Terrassa i Manresa a causa de la circulació per via única entre Terrassa i Castellbell i el Vilar.

D'altra banda, la circulació de trens dels Ferrocarrils de la Generalitat es va restablir cap a 2/4 de 7 de la tarda d'aquest diumenge, després de més de 12 hores sense trens entre Manresa i Olesa de Montserrat a causa del descarrilament d'un comboi a primera hora del matí. El trajecte es va cobrir amb autobusos.

Els fets van passar a les 6 del matí. Al tren no hi havia ningú, cap usuari. Tan sols el maquinista, que no ha patit cap dany. Segons fonts de Ferrocarrils, es va produir el que s'anomena una remuntada de roda. A causa de la pluja hi hauria terra a la via i les rodes del primer cotxe van sortir de la via.

Durant tot el dia operaris de la companyia han estat treballant a la zona amb el suport d'una grua de grans dimensions per retirar el comboi.

Les incidències a la R4 de Renfe van provocar dissabte la suspensió del servei entre Terrassa i Manresa durant quatre hores.