Tothom qui vulgui participar ala 3a Marxa del Pelegrí entre Montserrat i Manresa encara s'hi pot inscriure. Se celebrarà aquest diumenge per seguir l'últim tram del Camí Ignasià. El preu de la inscripció és de 10 euros si es fa de forma anticipada, 15 amb el servei de transport. també es podrà fer el mateix dia de la caminada. Costarà 15 euros. 20 amb el transport. La inscripció serà gratuïta per a les persones nascudes a partir del 2010, però s'han d'inscriure igualment.

Per apuntar-se cal adreçar-se a la pàgina web de Runedia o bé de forma presencial a l'Oficina de Turisme de Manresa, a la plaça Major.

La Marxa del Pelegrí és una caminada no competitiva entre Montserrat i Manresa que va néixer amb la voluntat de donar a conèixer i impulsar l'últim tram del Camí Ignasià. Compta amb el suport de diverses entitats i els ajuntaments per on passa: Monistrol de Montserrat, Marganell, Castellgalí, Castellbell i el Vilar i Manresa.

El recorregut és de 26 quilòmetres amb un desnivell positiu de 600 metres. La sortida serà diumenge entre les 8 i les 8.30 del matí de Montserrat. Hi haurà servei de tren i cremallera fins al monestir a partir de les 7 del matí. L'arribada està prevista cap a les 3 de la tarda al Centre d'Acollida dels Pelegrins, a l'edifici del Museu Comarcal.

La caminada inclou 5 avituallaments al llarg de tot el recorregut. també a la sortida i a l'arribada. Hi haurà botifarrada a l'avituallament de Sant Cristòfol de Castellbell. també una assegurança, una samarreta tècnica i una mostra de cervesa del Pelegrí. Al final hi haurà una sessió de ioga per a tothom qui vulgui.