Demà és el dia de la benedicció de Rams i, a Manresa, les persones que hi vulguin participar ho podran fer en una vintena de llocs. A banda, hi haurà exhibició dels Tirallongues i dels Armats.

A més de la benedicció dels palmons a l'exterior de l'església de Crist Rei, que, tradicionalment, és la que aplega més gent, n'hi haurà una vintena en més petit comitè. Algunes s'avançaran i es faran avui. Són les de Nostra Se-nyora de la Mercè, Santa Maria de Valldaura i Sant Pau, a 2/4 de 7 de la tarda, 2/4 de 8 i les 8 del vespre.

Demà, ben d'hora al matí, a 3/4 de 9, es farà a l'església del convent de les caputxines; a les 9, a la capella del Guix; a les 10, a l'església de l'Hospital de Sant Andreu; a 3/4 d'11, a Nostra Senyora de la Mercè; a les 11, a la Mare de Déu de l'Esperança, a la Mare de Déu del Roser, a Santa Maria de Montserrat i a la Seu. A 3/4 de 12 del migdia tindrà lloc la de Sant Pere Apòstol. A les 12, al Carme, a l'església de Sant Josep i a la Cova. A 1/4 d'1, la de Crist Rei i Valldaura, i a 2/4 d'1 del migdia, a la Sagrada Família, Viladordis, Salelles i al convent de Santa Clara.

A les 12, a la plaça de Sant Domènec hi haurà actuació castellera amb els amfitrions, els Tirallongues, juntament amb els Bordegassos de Vilanova i els Castellers del Riberal. Pel que fa als Armats, sortiran a les 9 del matí del seu local per anar al carrer del Peix a buscar el nou banderer i fer el canvi de banderer. A partir de 2/4 d'11 visitaran l'hospital de Sant Andreu i la residència Montblanc i, a 2/4 d'1 del migdia, faran una exhibició a la plaça de Crist Rei.