Els Mijac de la Sagrada Família i els de Crist Rei de Manresa sortiran aquest cap de setmana al carrer a cantar i a ballar caramelles.

El de la Sagrada Família començarà les seves actuacions dissabte a les 4 de la tarda a la residència del barri. Després aniran a la de la Font i a l´hospital de Sant Andreu. A les 11 del vespre actuaran a l´interior de l´església.

El diumenge s´hi posaran a les 11 del matí a l´hospital de Sant Joan de Déu. Cantaran també a la clínica de Sant Josep, i a 1/4 de 2 ho faran a l´exterior de l´església, quan s´hagi acabat la missa.

El Mijac de Crist també té un cap de setmana ple. El dissabte cantaran al Barri Antic. A les 6 ho faran a la plaça Gispert. Continuaran a la Plana de l´Om, a Sant Domènec i després a les escales de Crist Rei.

El diumenge actuaran a partir de les 10.30 del matí a les escales de Crist Rei. Després es desplaçaran als jardins de l´hospital de Sant Andreu per tornar, a la 1 del migdia, a Crist Rei.

Fa més de 20 anys que el Mijac de Crist Rei surt a cantar caramelles per Pasqua. Cada any destina els diners que recull a causes solidàries. En aquesta ocasió aniran a l´organització Pallassos Sense Frontera per donar suport a la tasca que porta a terme amb els nens i nenes que hi ha als camps de refugiats de Grècia.