Entre demà i el dia 14 de maig, la ciutadania podrà escollir quatre dels 36 projectes presentats als pressupostos participatius que consideri més adequats. Abans, avui, a 2/4 de 8 del vespre, es farà la presentació i la defensa dels projectes seleccionats per part de les entitats o persones que els han proposat. Serà en una sessió oberta a l'auditori de la Plana de l'Om.

Els projectes estaran exposats fins aquest divendres a la biblioteca del Casino; dissabte, s'exposaran a la plaça de Sant Domènec; i els dissabtes 6 i 13 de maig, a la plaça de Crist Rei. Les votacions es podran dur a terme a través del web municipal i l'App Viu Manresa, o bé presencialment, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (del 27 d'abril al 12 de maig) i al pavelló del Congost (27-28 abril i 2-12 de maig). A banda, s'habilitaran estands mòbils de votació als barris.

El proper dilluns 15 de maig es farà la presentació dels resultats. Hi ha 200.000 euros, que es repartiran els projectes més votats. El pressupost màxim per projecte fixat és de 50.000 euros, de manera que, si els que guanyen no esgoten la seva partida, es podrà triar el proper o propers projectes més votats fins a esgotar-la del tot.