Finalment serà Neus Comellas, número 13 a la llista de CiU a les últimes municipals, qui substituirà l'actual regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Olga Sánchez. Sánchez ha anunciat que deixa l'Ajuntament i el govern per motius personals i familiars (vegeu Regió7 de dijous). Sánchez era al govern des del 2011.

Comellas assumirà el càrrec després que Meritxell Soler, que anava de número 12 i que és a qui correspondria accedir a l'acta de regidora, hi hagi renunciat. Ja ho ha comunicat oficialment.

La previsió és que Sánchez renunciï com a regidora al ple municipal del pròxim 18 de maig, fet que s'haurà de comunicar a la Junya Electoral. Un cop s'hagin completat els tràmits oportuns, Comellas assumirà el nou càrrec. De moment no se sap les competències de govern que se li assignaran. Entrarà en plena reestructuració del cartipàs.

Dimarts vinent Convergència i Esquerra es reuniran per parlar del cartipàs després de la sortida del govern de Mireia Estefanell.

Comellas té 54 anys, és casada i és mare d'una filla. Llicenciada en Ciències de la Informació, Publicitat i Relacions Públiques, actualment és la directora comercial de les emissores de Catalunya Ràdio i responsable de la direcció de vendes al mercat estatal dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Serà el tercer canvi de govern de Valentí Junyent en aquest mandat. El primer va estar motivat pel pacte amb Esquerra Republicana a principi de l'any passat. Va suposar l'entrada dels regidors d'ERC i la sortida de Miquel Davins, d'Unió. Posteriorment hi va haver la sortida d'Antoni Llobet quan va ser nomenat secretari general de Polítiques Educatives del departament d'Ensenyament. El va substituir Jaume Arnau. Ara es va cap a la tercera remodelació.