La CUP Manresa ha realitzat un comunicat públic aquest dimarts on denuncia el desplegament i les detencions dels Mossos d'Esquadra durant la manifestació realitzada ahir a Manresa, amb motiu de l'1 de maig.

La formació anticapitalista denuncia que "des del primer moment ens vam trobar envoltats per uns 50 Mossos d'Esquadra (antiavalots ARRO) amb actitud totalment provocadora sense respectar l'espai ni la distància adequada per tal de poder exercir el dret a manifestació".

Per aquest motiu, la CUP Manresa demana que es convoqui una reunió amb les instàncies polítiques responsables del desplegament policial, l'Ajuntament de Manresa i el Departament d'Interior de la Catalunya central junt amb la formació cupaire manresana.

També exigeixen un posicionament públic de l'Ajuntament de Manresa per valorar el desplegament i les detencions. Per últim, la CUP Manresa vol que l'Ajuntament de Manresa i el Departament d'Interior depurin responsabilitats de tots els fets succeïts durant la manifestació de l'1 de maig a la capital del Bages.