Manresa va rebre, ahir al migdia, la seixantena de motos de La Motorada per la República Catalana. Els participants van començar el recorregut, dissabte, a Cardona, i el van acabar, ahir, a Ter-rassa, on es van dirigir després d'aturar-se a Manresa.

La present edició, la quarta, ha estrenat format. Mentre que en les anteriors La Motorada ha fet concentracions, en aquesta els participants han fet una ruta per Catalunya de prop de mil quilòmetres.

Ahir van arribar a Manresa a quarts d'una, van aparcar al voltant de la plaça dels Infants i, tot seguit, a la plaça d'Europa hi va haver les intervencions de Francesc Fabregat, membre de la junta de La Motorada, que va fer una ressenya històrica de Manresa en la qual no va oblidar la commemoració, enguany, dels 125 anys de la proclamació de les Bases de Manresa; Josep Maria Pintó, de l'ANC a Manresa; Jaume Aragall, president de La Motorada, que va destacar a Regió7 la participació en la trobada d'un motorista d'Eivissa; Antoni Bozzo, president de l'ANC a Manresa, i la regidora Mercè Rosich. Van ser, totes, intervencions d'agraïment i de reivindicació. En el darrer cas, no només de la independència sinó de la indústria de les dues rodes i del seu potencial. Bozzo i Rosich van rebre dels participants sengles estelades signades pels diputats pro independència al Parlament.