L'informe també proposa la necessitat d'aconseguir més viatges directes entre Manresa i Barcelona, entre altres mesures que els usuaris consideren que ajudarien a millorar el servei i alerta de noves incidències:

?El dia 28-04-2017, el bus de les 14.30 h, amb sortida de Ronda Universitat i que té previst el seu pas per Maria Cristina a les 14.49 h, hi va passar i en va marxar a les 14.47 h. Això va fer que tres usuaris quedessin a terra, tot i que eren a la parada a les 14.48 h. Van haver d'esperar fins a les 15.20 h a la parada. Es va presentar reclamació a l'empresa i reclamació a la Generalitat

?El bus de les 8.00 h del matí (amb sortida inicial directament de Valldaura). Aquesta expedició no s'ha fet servir en cap moment des de l'entrada en funcionament dels nous horaris del dia 27-03-2017. Aquest vehicle podria ser declarat lectiu.

?Si es declara lectiu el vehicle de les 8.00 h del matí, es podria transformar en no lectiva l'expedició de les 8.50 h, que afecta un nombre important de persones que durant el mes de juliol continuaran treballant cada dia.

?Sobre la base dels dos punts anteriors, també podria aplicar-se una solució diferent: anul·lar l'expedició de sortida directa de Vall-daura i generar una nova expedició, i substituir el vehicle lectiu de les 8.50 h pel de les 9.35 h.