La 2 edició de la Mostra d'Economia Social i Solidària tindrà, enguany, un padrí d'excepció: l'economista Christian Felber, impulsor del concepte d'Economia del Bé Comú. La mostra tindrà lloc a la plaça Sant Domènec el 3 de juny, a partir de les 11 del matí.

Felber, que és un professor universitari d'economia austríac, ballarí, escriptor i divulgador en matèries d'economia i sociologia, farà una conferència sobre «Nous valors per a l'economia», el dimecres 31 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, al teatre Conservatori. Les persones interessades a assistir-hi hauran de fer inscripció prèvia trucant al telèfon 93 877 64 90 o bé enviant un correu electrònic a cio@ajmanresa.cat.

L'experiència s'ha decidit repetir tenint en compte la bona acollida que va tenir l'any passat.

La mostra té la col·laboració de diferents moviments de la ciutat que treballen per fer realitat l'economia col·laborativa i humanitzada i el suport d'Ecoxarxa, la Xarxa d'Inclusió Social, el Consell Municipal de Solidaritat i AraCoop, que oferiran informació i activitats el dissabte 3 de juny. La jornada també inclourà la celebració a Manresa del dia internacional del Comerç Just.