La setena edició del Decabike de Decathlon Manresa està pensada perquè diumenge les famílies puguin fer sense problemes el recorregut de 7 quilòmetres accessible per a tots els públics.

La cursa arrencarà a les 10 del matí del pàrquing de l'establiment dels Trullols i enfilarà la baixada per la carretera del Pont de Vilomara i es desviarà cap al camí de la Salut fins a arribar a l'ermita de Viladordis, on es farà una aturada d'avituallament.

La tornada es farà agafant el camí del Grau, paral·lel a la C-55, fins a arribar al pàrquing de Decathlon Manresa, cap a les 12 del migdia. Després hi haurà activitats per als més menuts: rocòdrom, futbolí humà, tir amb arc, circuit de patins, futbol i bàsquet. Les inscripcions estan obertes i es poden fer presencialment a la recepció de la botiga Decathlon o a l'enllaç disponible al Facebook de Decathlon Manresa. El preu és de 2 euros, destinats a cobrir l'assegurança de la cursa. L'organització oferirà dos avituallaments i un obsequi per a tots els participants a la cursa.