Els conductors que tenen per costum deixar el cotxe a l'aparcament de terra que hi ha a la carretera vella o de la Renfe (c-1411b), avui no ho han tingut tan fàcil. Uns treballs de la Diputació a prop del pont de Sant Francesc han portat al tancament d'una part d'aquest aparcament. Es tracta d'una actuació prèvia a les obres per millorar la connexió a peu entre l'esmentat pont i l'estació de la Renfe.

Segons informació de la Gerència de Serveis d'infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació, avui s'ha dut a terme una prova de càrrega a la carretera vella propera al pont de Sant Francesc. Per aquest motiu, s'ha ptohibit l'estacionament en una part de l'aparcament situat la c-1411b proper al pont i s'ha regulat el trànsit de vehicles en pas alternatiu amb personal d'obra.

Tal com va avançar aquest diari, les obres que farà la Diputació consistiran a adequar un pas de vianants des del pont de Sant Francesc a l'accés a l'estació de la Renfe que hi ha a la carretera. El pressupost base de licitació que es va donar aleshores va ser de 364.000 euros. Es va informar que l'obra tindria una durada prevista de quatre mesos i que estaria acabada el primer trimestre d'aquest any. Es va parlar de construir una connexió entre el pont i l'esplanada de l'aparcament amb un tram en voladís amb una estructura metàl·lica, un altre tram sobre murs de contenció i una vorera.