«No sóc insubstituïble ni imprescindible, però on ara sóc més necessària és al costat dels de casa». La regidora de Mobilitat i Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Manresa, Olga Sánchez, es va acomiadar ahir d'aquesta manera de la vida pública. Regidora del govern de Manresa des del 2011, deixa l'Ajuntament per qüestions personals «sobrevingudes i sobtades» (veure Regió7 del 27 d'abril), va afirmar en una roda informativa acompanyada de l'alcalde, Valentí Junyent, i regidors de l'equip de govern.

Sánchez va assegurar que «vaig arribar lliurement i me'n vaig de la mateixa manera, i això em fa sentir afortunada». Va tenir paraules d'agraïment per a tothom amb qui ha treballat, i va assegurar que de tots aquests anys només esborraria els dies de la mort de dos agents de la Policia Local: Edouard Guillem Trapero i Germán Jesús Fernández.

L'alcalde de Manresa va remarcar que «quan la gent demostra la seva capacitat de gestió és en temps de crisi. I l'Olga sempre hi ha estat amb la seva serenitat». Va destacar la seva capacitat de treball i de fer equip.