El Conservatori Municipal de Musica de Manresa (CMMM) inicia demà el període d'inscripció per a noves matrícules de cara al curs 2017-2018. Així mateix, ha editat un vídeo informatiu per donar a conèixer l'activitat del centre d'ensenyament musical, i especialment adreçat a totes aquelle s persones que tinguin fills d'entre 4 i 8 anys.

L'oferta formativa del Conservatori Municipal de Música de Manresa es concreta en l'Escola de Música Elemental, que dura set anys i comprèn les fases de sensibilització, iniciació i formació musical bàsica; l'escola de música avançada, que té per objectiu aprofundir en la formació de l'alumne; i el Grau Professional, que són estudis de caràcter reglat que aporten a l'alumne una formació exhaustiva per afrontar amb garanties els estudis de grau superior i la futura professionalització.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar al correu electrònic conservatori@ajmanresa.cat, al telèfon 93 872 00 88 o bé consultar la pàgina web http://www.conservatori-manresa.cat/index.php