«Són baixos, incòmodes i els falta manteniment, però com a mínim hi podíem seure. Ara, ni això». Són paraules de Lídia Vila i Daniel González, un matrimoni del barri de les Escodines de Manresa que denuncia que aquesta setmana la filera de mitja dotzena de bancs que hi ha a la vorera del carrer de la Divina Pastora, a tocar del carrer de Sant Maurici, han aparegut malmesos «sense els llistons i no s'hi pot seure».

Creuen que algú es va dedicar a descollar i retirar els llistons dels bancs en un acte vandàlic «la nit de dimarts a dimecres o durant el dimecres», ja que va ser dimecres al vespre quan el matrimoni i el grup de veïns del barri amb qui se solen trobar cada capvespre van descobrir que tots els bancs d'aquest ample tram de vorera estaven malmesos. Expliquen que, amb l'arribada del bon temps, en aquest lloc del carrer de la Divina Pastora «podem arribar a reunir-nos una trentena de persones, que fem petar la xerrada i prenem la fresca al vespre. Ara no podem ni seure», lamenten.

La trentena de persones que poden arribar a omplir els bancs són veïns del mateix carrer, però també n'hi ha de Sant Llorenç de Brindisi, Sant Benet i Santa Clara.

Lídia Vila i Daniel González han explicat a aquest diari que «de moment no hem avisat l'Ajuntament, però esperem que reparin els sis bancs ben aviat».