L'Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat, organitza, un any més, l'Estiu Jove de Manresa, una proposta amb prop d'una vintena d'activitats esportives, artístiques i d'oci per a nois i noies de 14 a 29 anys en què enguany s'han potenciat de manera especial les activitats musicals i les esportives.

Un torneig de videojocs, una banyada nocturna a les piscines municipals amb llums i música chill out, el torneig de vòlei platja a la plaça Major, una nova edició del concurs de bandes musicals Batalla de bandes, i un taller de grafits per adequar els exteriors de l'espai Joan Amades són, entre d'altres, algunes de les propostes que ofereix Manresa Jove per als mesos de juny i juliol. Les inscripcions ja es poden tramitar des d'ahir a través de la pàgina web www.manresajove. cat.

La presentació de l'Estiu Jove de Manresa es va fer ahir al migdia al pati del Casino, a càrrec de la regidora de Cultura, Anna Crespo, i representants d'algunes de les entitats organitzadores: Jordi Guitart (Club Vòlei 6), Roger Pujol i Bernat Garcia (Associació Vint Catorze), Marta Lentijo (Casal de Joves la Kampana) i Hafid Kharbouch (Frikiweek). També hi van assistir Dani Castellano (Casa de la Música) i Cristina Cano (tècnica municipal de Joventut).

Crespo, que va destacar el fet que la programació mantingui les activitats consolidades i que, alhora, n'inclogui de noves, va animar a participar-hi i va subratllar que l'Estiu Jove de Manresa persegueix un doble objectiu: «donar suport i potenciar la participació de teixit associatiu juvenil de la ciutat a través de propostes que sorgeixen de les entitats juvenils, i promoure activitats d'oci per a les persones joves». L'oferta pretén diversificar les opcions de lleure que hi ha a Manresa per a la gent jove, adaptada a la diversitat d'interessos del col·lectiu i amb la col·laboració i implicació d'entitats i associacions juvenils de la ciutat.