Saber d'un cop d'ull quan es pot anar a ballar o en quin barri programen activitats per a la quitxalla és una informació valuosa per passar l'estiu. Fins ara han celebrat les seves festes majors a Manresa Vic-Remei, Valldaura i Mion-Puigberenguer, però encara falta el gruix de festes majors i la programació continua aquest cap de setmana amb oferta d'actes al Bar-ri Antic i a la Sagrada Família.

Segons la informació facilitada per la Federació d'Associacions de Veïns, l'agenda festiva prosseguirà el cap de setmana del 17 i 18 de juny amb les Enramades de les Escodines; els dies 17, 29 i 30 de juny serà el torn dels actes al barri de la Carretera de Santpedor; els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol a Sant Pau i, en les mateixes dates, a Cal Gravat; el 14, 15 i 16 de juliol a la Plaça Catalunya; els caps de setmana del 15, 16 i 22, 23 de juliol a Cots, Guix i Pujada Roja; i el 21, 22 i 23 de juliol als Comtals. El barri del Passeig les farà al setembre.

Pel que fa a aquest cap de setmana, hi ha doble programa festiu. Les Festes del Barri Antic comencen divendres a les 6 de la tarda amb jocs infantils a les places Europa i Milcentenari. A més, demà s'estrena la primera Caminada Popular Nocturna a la Torre de Santa Caterina. La convocatòria és a la plaça Major a les 10 de la nit.

També a la plaça de l'Ajuntament, dissabte al vespre es durà a terme el Sopar Solidari de Cuines del Món, a benefici de Càritas, amb la col·laboració d'associacions de nouvinguts i voluntaris. Per assistir-hi cal adquirir tiquets a Roxand Moda (Born, 22), o reservar a info@barriandtic.cat.

El programa es clou diumenge a la 1 del migdia amb concert vermut a càrrec dels alumnes de l'Orquestra Infantil del Conservatori Municipal de Música a sota els porxos de l'ajuntament .

A la Sagrada Família, dissabte a les 9 del matí a l'avinguda de Francesc Macià, 34è torneig de botxes, torneig de bitlles catalanes, botifarrada popular i marató country line dance.

A les 6 de la tarda al carrer Penedès, exhibició de zumba, mostra de manualitats i, a les 8 de la tarda, actuació de l'il·lusionista Kary-mag. Els actes del dia acabaran a les 10 de la nit amb un ball amenitzat per Xarop de Nit.

Diumenge, al carrer Penedès a 2/4 de 9 del matí, vuitena caminada familiar i quart concurs de fotografia al gorg de les Escaletes i la torre de Santa Caterina.