En total van ser tres els propietaris de terrenys al polígon del Pont Nou de Manresa, el que hi ha al costat del cementiri, que, de forma individual, van presentar recursos judicials.

A banda de la sentència que disposa que els costos d'urbanització de l'avinguda de l'Esport no poden anar a càrrec dels propietaris del sector, n'hi ha encara dues més.

La segona sentència, recaiguda en via de recurs d'apel·lació el 30 de setembre del 2014, estableix la línia d'edificació respecte de l'eix Transversal que afecta la par- cel·la situada més al nord, entre el traçat de l'eix i les instal·lacions de la Lemmerz, la qual cosa comporta la impossibilitat d'edificació en una de les parcel·les resultants, i que s'ha resolt a través d'un conveni transaccional que estableix l'exclusió d'un conjunt de parcel·les del sector.

Una tercera sentència -ja en l'àmbit estrictament de projecte de reparcel·lació -, dictada en recurs d'apel·lació i de data 30 de setembre del 2014, estableix uns coeficients d'homogeneïtzació respecte a la parcel·la adjudicada a un propietari, a causa de la seva configuració irregular, amb una nova valoració d'aquella finca.

La sentència determinava un defecte d'adjudicació d'aquesta finca respecte dels drets aportats pel propietari que s'havia de compensar econòmicament i, per tant, calia modificar les despeses d'urbanització que havia de pagar aquest propietari.

En execució d'aquesta sentència es va aprovar el 18 de juny del 2015 un expedient d'operacions jurídiques complementàries al projecte de reparcel·lació.