Tres individus van ser detinguts mentre circulaven en cotxe per Manresa. Els fets van tenir lloc divendres al migdia, quan eren a la plaça de la Font. Un vehicle dels Mossos d'Esquadra els va barrar el pas, i agents de paisà que van sortir d'un altre cotxe s'hi van apropar ràpidament per arrestar-los, en un operatiu que van presenciar els vianants que en aquell moment passejaven per aquest emplaçament de la capital del Bages.

La policia catalana ha explicat a Regió7 que les detencions s'emmarquen dins d'una investigació que continua oberta, i per aquest motiu no s'han fet públics els detalls del cas. Els individus, segons fonts dels Mossos d'Esquadra, estan relacionats amb robatoris que hi hagut de manera repetida i dar-rerament a l'interior d'habitatges. La detenció a plena llum del dia va sorprendre les persones que eren en aquella ubicació just al moment dels fets.

La policia catalana descarta qualsevol vinculació d'aquestes detencions amb les que van tenir lloc dijous, un dia abans, en les quals tres lladres van assaltar violentament una joieria a Guardiola de Berguedà. Els delinqüents van ser arrestats en plena fugida, a l'alçada de Sallent, en un control policial que estava situat a l'autovia C-16.

Els Mossos d'Esquadra diuen que donaran detalls de les detencions de divendres a Manresa un cop s'hagi acabat la investigació, que continua oberta.