La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i els mitjans de comunicació locals organitzen pel dimecres 21 de juny un acte públic conjunt de balanç dels dos anys d´aquest mandat del govern de Valentí Junyent.

Junyent participarà en un debat obert coincidint amb l´equador de la legislatura. La Demarcació Catalunya Central i els mitjans de comunicació locals ja van celebrar el 2015 la primera edició de l´acte «L´alcalde passa comptes» i van prendre el compromís de repetir-lo cada dos anys. L´objectiu del debat és que l´alcalde pugui rendir comptes de la feina feta i respondre les preguntes dels periodistes i les que facin arribar de la ciutadania.

L´alcalde serà interpel·lat per periodistes de Regió7, Grup Taelus, NacióManresa, TLB Grup i d´El Pou de la Gallina.

El debat és obert al públic i se celebrarà a 2/4 de 8 del vespre a la seu de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, a la Plana de l´Om, 6, 1r, de Manresa.

Formula una pregunta

Els lectors de Regió7 també poden participar al debat. A través d'aquest formulari pots fer arribar una proposta de pregunta a la redacció del diari. D'entre totes les rebudes se'n farà una selecció.

  • Proposa una pregunta per a l'alcalde Valentí Junyent: