Personal de l'empresa Unipost, responsable del repartiment de bona part de la correspondència municipal, ha expressat al ple el seu malestar, fent ús del reglament de participació ciutadana, pels reiterats endarreriments a l'hora de cobrar els salaris establerts per conveni. S'ha adreçat al ple la treballadora d'Unipost Immaculada Mas.

La intervenció s'ha dut a terme arrel de la moció presentada per la CUP i que recull la problemàtica dels treballadors i assegura que tenen constants problemes de pagament per part de l´empresa.

La CUP entén que "és obligació d´aquest i de tots els ajuntaments vetllar pel compliment de la legislació laboral, i pel respecte als drets laborals de totes les persones que treballen, directa o indirectament, pel consistori", i en conseqüència demana que l'ajuntament manifesti el seu suport a la lluita de les treballadores.

A més, els cupaires proposen que l´ajuntament estudiï "quines són les clàusules més adients per assegurar que l´empresa guanyadora del nou contracte respecti la totalitat dels drets laborals de les treballadores del servei", i al mateix temps estudiï "quina és la millor manera d´assegurar que, en cas que aquestes clàusules no siguin respectades, l´ajuntament pugui penalitzar l´empresa concessionària".