La Gerènciade Serveis d’infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona ha comunicat que avui dimarts s’han iniciat els treballs corresponents a les Obres de l’itinerari entre el Pont de Sant Francesc i l’estació de Renfe, amb motiu d’aquests treballs les afectacions a la mobilitat seran les següents:

  • Ordenació en sentit únic de circulació el tram de la carretera C-1411b entre el Pont de Sant Francesc i el Pont de la Reforma, en direcció a l’estació de la Renfe. Els vehicles que circulin perla C-141b provinents de la carretera C-55 es desviaran pel Pont de la Reforma en direcció a Passeig del Riu.
  • Ordenació del trànsit en pas alternatiu regulat per semàfors a la cruïlla del Pont de Sant Francesc amb la carretera C-37z.
  • Es mantindrà la prohibició d’estacionament d’una part de l’aparcament situat a la c-1411b proper a Pont de Sant Francesc.
  • Es tallarà al trànsit de vianants l’itinerari entre l’estació de Renfe i el Pont de Sant Francesc, mantenint-se l’itinerari de l’estació a la zona d’aparcament propera al pont.

És previst que aquestes obres durin 4 mesos.